Loading...

Η Εταιρία

 Ιστορικό

2003
  Το 2003 δημιουργήθηκε η ομόρρυθμη εταιρεία με διακριτικό τίτλο LAVSTAR με σκοπό την παραγωγή, συσκευασία, και διανομή Απορρυπαντικών και χημικών προϊόντων. Η εταιρία λειτουργεί από την έναρξη της έως και σήμερα σε ιδιόκτητο ακίνητο πλαισιωμένο από καινούριες κτιριακές εγκαταστάσεις  για τις απαιτούμενες ανάγκες της παραγωγής, 20 χλμ από την πόλη των Πατρών στην περιοχή Πρέβεδος Φαρρών Αχαϊας. Το κτίριο είναι εξοπλισμένο με καινούρια  μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από ανοξείδωτο ανώτερης ποιότητας στα οποία κατά καιρούς προστίθενται νέα με κύριο σκοπό την αύξηση της δυνατότητας ημερήσιας παραγωγής και εξοπλίστηκε με καινούρια οχήματα για την διανομή των προϊόντων.

 2004
   Το 2004 δημιουργεί ένα πρωτοπόρο υλικό για το καθαρισμό δύσκολών λεκέδων όπως μαρκαδόρους ανεξίτηλους, λάδια, γράσα και πολλούς άλλους δύσκολους λεκέδες με την ονομασία SOMAZ.    

2006
  Το 2006 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας η εταιρία πιστοποιήθηκε με ISO 9001:2000, η πιο σημαντική βέβαια από τις αλλαγές και η κυριότερη για την μετέπειτα εξέλιξη της εταιρίας ήταν η επέκταση της ποικιλίας των προϊόντων που χρησιμοποιούνται για οικιακή – επαγγελματική χρήση αλλά και προϊόντων πισίνας και ειδών αυτοκινήτων.

 2007
  Το 2007 η εταιρία μας μετά από έρευνα και βλέποντας την αρχή της οικονομικής κρίσεις στην Ελλάδα δημιουργεί τα προϊόντα  με το διακριτικό τίτλο  ώστε και οι οικονομικά ασθενέστερη να μην χάσουν το δικαίωμα της καθαριότητας.

2011
  Το 2011 η εταιρία μας δημιουργεί προϊόντα για τον καθαρισμό των αρμεκτικών μηχανημάτων και προϊόντα για τον καθαρισμό των στάβλων. Η συνεχόμενη έρευνα που κάνουμε σχετικά με τις ανάγκες των ανθρώπων δημιουργήσαμε και ένα προϊόν που είναι φυτικό (από γνήσιο ελαιόλαδο ) για το πλύσιμο των ρούχων στο πλυντήριο και στο χέρι σε μορφή σκόνης.

  

 

2015
  Το 2015 η εταιρία μας συμμορφώνεται με τον νέο κανονισμό (REΑCH) καθώς και προβαίνει στην επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων.  

2016
  Το 2016 η εταιρίας μας δημιουργεί ένα νέο υπερσυμπυκνωμένο  προϊόν πολλαπλών χρήσεων σε μορφή πολτού με την ονομασία POLDINO, και ανανέωσε το ISO 9001:2015

2018
  Το 2018 η εταιρία συμμετάσχει στην έκθεση XENIA με μεγάλη επιτυχία και δημιουργεί το προϊόν MAGIC POWDER CLEANER SUNSCEEN με σκοπό την αντιμετώπιση της απομάκρυνσης λεκέδων από αντηλιακά κατά ένα ικανοποιητικό βαθμό για επαγγελματική χρήση.

2019
  Η εταιρία έχοντας πάντα ως γνώμονα την διευκόλυνση των πελατών της καινοτομεί και πάλι δημιουργώντας το προϊόν STAINS OUT. Το προϊόν αυτό αντικατέστησε την σκόνη απομάκρυνσης λεκέδων από αντηλιακά καθώς επέφερε πολλή καλύτερα αποτελέσματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για επαγγελματική αλλά και για οικιακή χρήση. Το νέο προϊόν είναι ποιο εύκολο στην χρήση, καλύπτει μεγαλύτερη ποικιλία από δύσκολους λεκέδες (αντηλιακά, κρέμες μαυρίσματος, καλλυντικά προσώπου).
  Η εταιρία μας προβαίνει στην ταυτοποίησή των προϊόντων της μέσω ενός νέου αναγνωριστικού κωδικού Unique Formula Identifier (UFI) σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.

2020
  Η εταιρία έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την κάλυψη των αναγκών των πελατών της επέδειξε για μια ακόμα φορά ισχυρή παρουσία εν μέσω της πανδημίας προμηθεύοντας συνεχώς με φωτιστικό οινόπνευμα καθώς και προϊόντα με βάση το υποχλωριώδες νάτριο (χλώριο) τα καταστήματα χωρίς να ξεμείνει ούτε στιγμή από απόθεμά αποδεικνύοντας έτσι την αξιοπιστία της. Επιπλέον η επιχειρήσει είναι εναρμονισμένη με το ανανεωμένο πρότυπό διαχειρίσεις ποιότητας το οποίο συμπεριλαμβάνει τα νέα δεδομένα για το COVID-19.
  Το 2020 η εταιρία μετονομάζεται σε LAVSTAR O.E. με σκοπό την αναζήτηση και την είσοδο και σε άλλες αγορές και εκτός Ελλάδος.

 

  

        

  Η εταιρία μας πλέον είναι δικτυωμένη σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει ακόμα καθώς περισσότερα άτομα αναζητούν τα προϊόντα μας.

  Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρία μας αναζητά συνεχώς καινούρια προϊόντα αλλά και την βελτίωση των είδη υπαρχόντων προϊόντων για τις συνεχώς διευρυνόμενες  ανάγκες των πελατών μας. Ο σκοπός της εταιρίας μας δεν έχει αλλάξει στο βάθος χρόνου αλλά προσπαθούμε τα προϊόντα μας να είναι πάντα ανώτερης ποιότητας και να μπορούν να τα αγοράζουν και οι ποιο οικονομικά ασθενέστερη, απολαμβάνουν όλοι την καθαριότητα και την υγιεινή στα σπίτια τους.  
    
  Το προσωπικό του εργοστασίου αποτελείται από πεπειραμένα άτομα με μεγάλες γνώσεις στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Επειδή όμως οι ανάγκες των πελατών μας αλλάζουν και συνεχώς αυξάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται σεμινάρια με σκοπό την διαρκή ενημέρωση των εργαζομένων σχετικά με τις καινούριες μεθόδους παραγωγής.

  Το εργοστάσιο λειτουργεί με όλες τις νόμιμες άδειες και όλους τους νόμιμους ποιοτικούς ελέγχους που ορίζει η Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία

Δήλωση δέσμευσης συμφώνα με τον κανονισμό GDPR

Η εταιρία μας δηλώνει ότι έχει πλήρως ενημερωθεί για το “Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων- GDPR 2016/679"

Σύστημα ποιότητας  

  Το εργοστάσιο μας στοχεύοντας στην απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών πριν και μετά την πώληση, στηρίζει και δεσμεύεται για την εγκατάσταση και την εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας -σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ΙSO 9001:2015 με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, βελτιώνοντας, τόσο τα προϊόντα μας όσο και του ιδίου του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

Πολιτική ποιότητας


 
 
Login | Sitemap
Copyright © 2014 - 2024 LAV STAR | ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ & ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΠΑΤΡΑ